Sähköasennus Suodenjoki Oy on monipuolinen ja kattava sähköalan yritys, joka tarjoaa kaikki palvelut saman katon alta, niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Tarjoamme laadukkaita asennuksia, ystävällistä palvelua ja pidämme huolen siitä, että asiakas saa haluamansa aikataulussa. Toimimme pääasiassa Pohjanmaan alueella ja sovittaessa koko maassa.

SOITA 040 768 3884

Aurinkopaneelit

Oletko huolissasi nousevista energiakustannuksista? Murehditko paljonko taloudessasi kulutetaan sähköä kuukaudessa? Haluatko vaikuttaa positiivisesti ilmastoon ja samalla säästää rahaa? Meillä on tähän ratkaisu, aurinkopaneelit!

Käyttämämme aurinkopaneelit ovat viimeisintä teknologiaa ja siten varmistamme, että asiakkaamme saavat auringosta parhaan hyödyn. Asiakkaamme säästävät sähkölaskuissa ja vähentävät jättämäänsä hiilijalanjälkeä. Aurinkopaneelit ovat pitkän tähtäimen sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin. Aurinkopaneelit eivät ainoastaan säästä rahaa energiakustannuksissa, vaan ne myös nostavat kiinteistösi arvoa. 

Meiltä löytyy aurinkopaneelipaketteja monenlaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Ottamalla meihin yhteyttä suunnittelemme paketin vastaamaan teidän tarpeitanne. Asennukset suoritamme nopeasti ja asiakasta häiritsemättä. Pääsette nauttimaan aurinkoenergian eduista välittömästi. Aurinkopaneelijärjestelmä on kannattavin silloin kun se on mitoitettu oikein. Mitoitus on helpoin aloittaa tarkistamalla sähkölasku. Suositus on että järjestelmän koko olisi 30-50% vuotuisesta sähkönkulutuksesta. Eli jos kulutuksesi on 10000kwh vuodessa järjestelmäsi koko olisi hyvä olla 3-5 kWp. Isompia järjestelmiä voi harkita jos käytössäsi on sähköauto tai poreallas.

Tee palvelus lompakollesi ja ympäristölle. Investoi aurinkopaneeleihin tänään, ja voit nauttia puhtaasta ja uusiutuvasta energiasta vuosia eteenpäin. Toimimme pääasiassa Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla, tarvittaessa koko Suomen alueella. Ota meihin yhteyttä ja aloita matka kohti energiariippumattomuutta. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään!