Sähköasennus Suodenjoki Oy on monipuolinen ja kattava sähköalan yritys, joka tarjoaa kaikki palvelut saman katon alta, niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Tarjoamme laadukkaita asennuksia, ystävällistä palvelua ja pidämme huolen siitä, että asiakas saa haluamansa aikataulussa. Toimimme pääasiassa Pohjanmaan alueella ja sovittaessa koko maassa.

SOITA 040 768 3884

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Näitä ehtoja sovelletaan mikäli kirjallisesti ei ole toisin sovittu.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa, sähköpostilla info@sahkosuodenjoki.fi tai puhelimitse 0407683884. 

Hinnat

Hinnat ovat myyntihetken hintoja, jotka ilmoitetaan vapaasti tehtaalla/varastossa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuotekohtainen toimituskustannus lisätään hintoihin mikäli asiasta ei erikseen ole muuta sovittu. Myynti tapahtuu kaupantekohetkellä soveltamamme hintatason ja mahdollisten tarjousten mukaan. Kaupantekohetken jälkeisiä tarjouksia ei voi soveltaa koskemaan jo voimassaolevaa tilausta.

Maksuehdot

Maksuehdot sovitaan tilauksen yhteydessä. Nopeissa heti-toimituksissa koko kauppasumma laskutetaan kerralla. Suuremmat projektit laskutetaan kirjallisen tarjouksen/sopimuksen mukaan.

Asiakkaalla on oikeus kaupan peruutukseen kuluttajansuojalain mukaisesti, kun kysymyksessä on vakiotuote. Mikäli tuotteessa on asiakkaan tilaamia asiakaskohtaisia lisäoptioita tilauksen peruuttamisesta veloitetaan aiheutuneet kohtuulliset käsittely- ym. kustannukset. 

Valikoiman muutokset

Pidätämme oikeuden tuotevalikoiman muutoksiin sekä teknisiin muutoksiin kaikissa tuotteissamme. Voimme myös korvata valikoimasta poistuvia tuotteita uudella mallilla tai tilapäisesti varastosta loppuneita tuotteita teknisesti vastaavalla laitteella.

Toimitusaika 

Tuotteiden toimitusaika vaihtelee tavarantoimittajittain. Erikoistarjous- ja kampanjatuotteissa toimitus tapahtuu maksujärjestyksessä ja suuntakuormina, jotka määrittävät kulloisenkin toimitusajan. Asennuksen kanssa tilattuna, tuote toimitetaan asentajan mukana.

Toimitustapa

Tuote toimitetaan autotien päähän/niin lähelle kuin kalustolla vaivattomasti pääsee. Tuotteet tuodaan pääsääntöisesti jakeluautolla. Asiakas on velvoitettu osoittamaan kuljettajalle asianmukaisen paikan tuotteen purkuun. Asiakas vastaa olosuhteista purkupaikalla ja sille johtavalla väylällä. Mikäli kuljettaja ei näe turvalliseksi ajaa käytettävissä olevalla kalustolla purkupaikalle esim. kelirikon tai tien painorajoitusten/ahtauden vuoksi, asiakas on velvoitettu järjestämään toisen purkupaikan tuotteelle. 

Lähetyksen kuittaus ja huomautukset

Tavaran vastaanottajan tulee tarkastaa pakkaukset ja kuitata vastaanottaneensa rahtikirjojen mukaiset tuotteet. Mahdolliset tuotteiden lukumäärää ja kuntoa koskevat huomautukset tulee tehdä rahtikirjaan, poikkeuksena tuotteet jotka jätetty asiakkaalle ilman vastaanottajan läsnäoloa. Mahdolliset tavaran määrää ja laatua koskevat huomautukset on tehtävä asiakaspalveluumme mielellään kirjallisesti mahdollisimman pian tavaran vastaanottamisesta, viimeistään kahden kuukauden kuluttua ja aina ennen asennusta tai rakenteisiin kiinnittämistä. Toimittaja ei vastaa virheistä, jotka johtuvat asennusohjeiden vastaisesta asennuksesta tai ohjeiden noudattamatta jättämisestä. Tarkempi reklamointi kuljetusvaurioista tulee suorittaa pikimmiten ja suoraan myyjälle niiden tuotteiden osalta joita vaurio koskee. Tarkasta samalla että luetteloissa mainitut määrät pitävät paikkaansa ja tuote on toimitettu pakkauslistojen mukaan. Toimittaja on velvollinen vastaamaan tuotepuutteista, mutta varaa samalla oikeuden tehdä kustannuksellaan ainoastaan yhden puutetoimituksen, johon tulee kerätä ja informoida kaikki puutteet. Dokumentoi mahdolliset löytämäsi kokemasi puutteet tai vauriot valokuvin, niin ne pystytään käsittelemään ja tarkastamaan tuotannossamme.

Palautukset

Palautuksista on neuvoteltava aina myyntipalvelumme kanssa. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asennettuja tai osittain asennettuja tuotteita, rakennuselementtejä tai komponentteja emme ota vastaan palautuksina samoin kuin lisäoptioilla tilattuja tai modifioituja tuotteita. Palautuksissa ostaja vastaa tuotteiden asianmukaisesta pakkauksesta niin, että kuljetusyhtiö kykenee ne kalustollaan noutamaan ja turvallisesti kuljettamaan. Mikäli palautus ei ole aiheutunut myyjän virheestä, ostaja vastaa palautuksen rahtikustannuksista. Rahdin määrä on tuotekohtainen ja se on kirjattu myyntilaskulle. 

Ongelmatilanteet

Mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvotteluteitse. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluila, ota yhteyttä kuluttajaneuvontaan (https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta/) tai kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi).

Varastointi

Mahdolliset ulkona varastoitavat tuotteet on pakattu säänkestävään pakettiin. Mikäli tuotetta varastoidaan asiakkaan luona ulkona ennen asennusta, paketit on tarkastettava repeytymien varalta ja suojattava säältä. Pahvilaatikoissa toimitettavat tuotteet on varastoitava kuivissa tiloissa.