Sähköasennus Suodenjoki Oy on monipuolinen ja kattava sähköalan yritys, joka tarjoaa kaikki palvelut saman katon alta, niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Tarjoamme laadukkaita asennuksia, ystävällistä palvelua ja pidämme huolen siitä, että asiakas saa haluamansa aikataulussa. Toimimme pääasiassa Pohjanmaan alueella ja sovittaessa koko maassa.

SOITA 040 768 3884

Ilmalämpöpumput

Oletko kyllästynyt suuriin lämmityskustannuksiin? Haluatko kotisi olevan talvella lämmin ja kesällä viileä mutta mahdollisimman halvalla? Valikoimastamme löytyy myös tähän ratkaisu, ilmalämpöpumppu!
 
Ilmalämpöpumppu käyttää hyväkseen ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa ja muuttaa sen edulliseksi ja miellyttäväksi lämmöksi tai viileydeksi, riippuen siitä halutaanko tilaa lämmittää vai jäähdyttää. Tämän ansiosta saat nauttia kodissasi optimaalisesta lämpötilasta vuoden ympäri, murehtimatta kustannuksista. Ilmälämpöpumpun avulla saavutat merkittäviä säästöjä ja voit nauttia pienemmästä sähkölaskusta.
 

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto, verrattuna perinteisiin lämmitysmuotoihin. Toteutamme ilmaisen kartoituskäynnin, jossa katsomme teille sopivan pumpun ja asennuspaikan. Asennuksemme on nopea, helppo ja vaivaton, avaimet käteen periaatteella. Laitteita löytyy eri kokoisiin koteihin ja budjetteihin. 

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään!