Sähköasennus Suodenjoki Oy on monipuolinen ja kattava sähköalan yritys, joka tarjoaa kaikki palvelut saman katon alta, niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Tarjoamme laadukkaita asennuksia, ystävällistä palvelua ja pidämme huolen siitä, että asiakas saa haluamansa aikataulussa. Toimimme pääasiassa Pohjanmaan alueella ja sovittaessa koko maassa.

SOITA 040 768 3884

Ilmälämpöpumpun perusasennus

499.00 Sis alv 24%

Kuvaus

Meillä on koko maan kattava asennuspalvelu. Asentajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia. Käyttämällä omaa asennuspalveluamme varmistat laadukkaan asennuksen, pumpun toimivuuden ja takuun voimassaolon. Asennamme myös muualta ostettuja pumppuja!

Perusasennus hintamme on 499€ sis. alv. 24%. 18 ja siitä isommat mallit 549€ sis. alv. 24%. Hintaan sisältyy asennus joka tehdään puuseinään normaalille korkeudelle ja sähkökytkentä on lähellä.

Varsinaisia sähkötöitä, timanttiporauksia, hirsiseiniä tai korkean paikan asennuksia perushinta ei sisällä. Ne veloitetaan erikseen tapauksen mukaan.

Matkakorvauksia ei veloiteta Pohjanmaan/Etelä-Pohjanmaan alueilla. Muillakin alueilla kilometrikorvaus on maksimissaan 50€.

Asennushinta veloitetaan vasta kun asennus on suoritettu ja laite toimii sekä laaditaan tarvittavat dokumentit.

Voit myös valita tuntemasi muun asennuspalvelua tarjoavan yrityksen tai asentajan kunhan saamme asennusdokumentit asiallisesti täytettynä luvat omaavan asentajan tai asennusliikkeen allekirjoituksin. Dokumentit tulee lähettää sähköpostiimme info@sahkosuodenjoki.fi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ilmälämpöpumpun perusasennus”